+32498499630 contact@fabiovinago.be

OPMAAK BOEKEN

Naast ontwerper van orakelkaarten ben ik gespecialiseerd in de volledige opmaak en lay-out van boeken en tijdschriften. Als auteur heb ik de eer om mijn eigen publicaties volledig vorm te geven.

De opmaak van het binnenwerk van een boek of tijdschrift vraagt om een nauwkeurige en perfectionistische aanpak. Een uitgever kan zich niet veroorloven dat een publicatie barst van de grafische fouten.

Het is een wezenlijke kunst om typografische elementen, kleuren en beelden op elkaar af te stemmen. Want het omslagontwerp (cover) is het eerste waar je doelgroep mee in contact komt. Als dat niet ‘uit het oog springt‘ dan zal de passerende bezoeker de publicatie niet kopen. Te meer als je startende schrijver bent is het belangrijk om een eerste goede indruk achter te laten.

Dan hebben we de publicatie en marketing van het boek. Ook hier kan ik jou in bijstaan. Het aanvragen van een ISBN nummer, je boek aanmelden bij het Centraal Boekhuis, zodat online boekenwinkels jouw boek in hun assortiment kunnen opnemen.

Daarnaast help ik jou bij de keuze van papier, digitaal– of offset drukken, afwerking van het boek, veredelingen enzovoort.

 

REALISATIES

goed-lenormand-boek-te-koopkopie