+32498499630 contact@fabiovinago.be

WIE IK BEN

Al meer dan 20 jaar ben ik gepassioneerd door alles wat het spirituele ‘kunstzinnig’ belichaamt. Doorheen de jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan in de ‘spirituele wereld’ en mocht ik ondernemers hun bedrijf ondersteunen en naar een hoger niveau tillen.

Als auteur heb ik een aantal spirituele boeken op mijn naam staan waaronder: ‘Het Lenormand Legpatronen Werkboek‘, ‘De Kracht Van Symbolen‘, ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek‘, ‘De Complete Gypsy Waarzegset‘ en het ‘Het Tweelingzielen Handboek‘, ‘Het Tweelingzielen Orakelspel‘,

De vormgeving van bovenstaande werken heb ik eveneens volledig verzorgd (opmaak van het binnenwerk en het omslagontwerp). De 49 kaarten van ‘Het Tweelingzielen Orakelspel’, het bijhorend boekje én de doos van het kaartendeck, zijn volledig uit mijn hand ontworpen. 

Voor Yukimi België heb ik de ‘Innerlijke Krachtkaarten Element Vuur‘ en de ‘Geheime Sleutels – Magische boodschappen uit het Universum’ verzorgd. Ook deze kaartendecks zijn volledig uit de hand ontworpen.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van: Tarot-, Lenormand-, orakel-, inspiratie-, coachings- en waarzegkaarten. Tot slot neemt mijn expertise niet weg dat ik perfect algemene grafische werkzaamheden verricht. Mijn ongelimiteerde passie is ‘spirituele vormgeving’ in al haar facetten.